• Ruskovilla Webshop
  • Ruskovilla Facebook
Kaikki tuotteemme verkkokaupasta!
webshop.ruskovilla.fi

Filosofia

Ruskovilla - luonnonkuituisia asuja ja tekstiilejä ihmisen omista lähtökohdista luontoa kunnioittaen

Ruskovilla on luonnonmukaisen tekstiiliteollisuuden edelläkävijä Suomessa. Yritys on perustettu v. 1981.

Haluamme viedä Sinut lähemmäs luontoa ja sen aitoutta. Sen mitä insinöörit yrittävät kehitellä laboratorioissaan, on luonto keksinyt jo tuhansia vuosia sitten.

Luonnon omat tuotteet, ainutlaatuisen tarkoituksenmukaisine ominaisuuksineen, ovat jäljittelemättömiä. Ne kantavat elämänvoimia.

Luonnonkuidut tuovat hyvän olon ylellisyyttä elämääsi. Ihoa vasten oleva vaate saa olosi tuntumaan joko miellyttävältä ja mukavalta taikka viluiselta ja hikoilevalta. Luonnonkuiduista villalla ja silkillä on ainutlaatuinen kyky toimia ihon kanssa yhteistyössä. Ne hengittävät ihosi tahtiin ja pitävät olosi aina sopivan lämpimänä ja mukavana. Hyvä hengitys on tärkeää ihollesi: kun se hengittää luonnollisesti, Sinä voit paremmin.

Haluamme valita ekologisesti ja eettisesti kestävämmän maailman, emmekä ole siinä yksin. Lukemattomat ahkerat ihmiset ympäri maailman tekevät joka päivä tämän saman valinnan, kestävän kehityksen, terveen maapallon ja ihmisen puolesta.

Vaikka valitsemme luonnon, emme ole tekniikan kehitystä vastaan. Haluamme käydä kanssasi vuoropuhelua ja siksi olemme mukana myös Internetissä. Tutki sivujamme ja jätä meille viestisi, palautteesi tai kommenttisi. Tietysti voit myös soittaa asiakaspalveluumme tai jälleenmyyjillemme. Haluaisimme, että saat vastauksen kaikkiin Sinua askarruttaviin tuotteitamme tai toimintaamme koskeviin kysymyksiin.© Ruskovilla Oy | Site Engine By Megative Tmi