• Ruskovilla Webshop
  • Ruskovilla Facebook

Filosofi

Ruskovilla framställer plagg i äkta naturfibrer.  Vi strävar efter kvalitet i djupare mening. I alla produktionsled från råmaterial till färdig produkt tar vi hänsyn till människa och natur.

Ruskovilla är föregångaren för naturenlig klädsel i Finland. Företaget grundades redan år 1981.

Vi vill föra Dig närmare naturen och dess unika produkter. Det vad forskarna försöker utveckla i sina laboratorier har naturen uppfunnit för tusentals år sedan.

Naturens egna produkter unika med sina ändamålsenliga egenskaper är "okopierbara"!

Huden älskar naturfibrer. Dom för med sig ett stänk av lyx i vår vardagstillvaro. Oftast tänker man inte på att kläder som man bär närmast huden har en mycket avgörande betydelse för vårt välbefinnande. Dom skyddar oss mot kyla, dom suger upp svett och fukt och dom låter kroppen andas. Ullen är jämte silket den enda naturfiber som har förmågan att fungera i samarbete med huden för att  uppnå en optimal värmetrivsel. Kläder i naturfibrer är bra för kroppen!

Vi som många andra vill arbeta för en  värld där människa och natur mår bättre.

Även om vi väljer naturen har vi inget emot den nödvändiga tekniska utvecklingen. Vi vill gärna ha en dialog med Dig som användare. Synpunkter och erfarenheter är viktiga för vårt fortsatta arbete inom produktutvecklingen. Titta in på våra sidor och mejla dina åsikter och erfarenheter. Naturligtvis kan du också kontakta oss på traditionellt sätt: ring vår kundtjänst eller våra återförsäljare. Vi svarar gärna på Dina frågor angående våra produkter och vår verksamhet.
© Ruskovilla Oy | Site Engine By Megative Tmi