• Ruskovilla Webshop
  • Ruskovilla Facebook

Pesu-ja hoitoaineet

SONETT-TUOTEPERHE

Sonett käyttää pesuaineissaan uusiutuvista raaka-aineista saatavia tensidejä, jotka hajoavat täydellisesti 5-7 päivässä. Saippuan raaka-aineena käytetään luomulaatuista oliivi- ja rapsiöljyä sekä haihtuvia eteerisiä öljyjä. Sonett-tuotteet eivät sisällä petrokemian tuotteita, allergisoivia entsyymejä, klooriyhdisteitä, fosfaatteja, synteettisiä hajusteita eikä väriaineita.

Oliivi-pesuneste hajusteeton villalle ja silkille 

120ml, 500 ml, 1 ltr

Aineosat: luomulaatuisesta oliivi- ja rapsiöljystä keitetty saippua, sokeritensidi, etanoli ja vesi.

Oliiviöljysaippuan rasvan ansiosta valkuispitoiset kuidut kuten villa ja silkki säilyttävät kimmoisuutensa. Sopii käsin- ja konepesuun 40ºC saakka.
 

Sappisaippua tahranpoistoon
Palana 100g ja nestemäisenä 120 ml

Aineosat: palmu -ja kookosrasvasta keitetty saippua, naudan sappi, klorofylli.

Uskomattoman tehokas tahranpoistaja: sopii rasva-, veri-, marja-, hedelmä-, viini-, väri-, muste-ja lehtivihreätahroihin. Käytä paidankaulusten ja hihansuiden esikäsittelyyn ennen koneesen laittamista.  Ei vahingoita kuituja, ei jätä valkoista rengasta, ei vie väriä eikä  peitä tahraa. 
 
Villanhoitoaine
120 ml ja 300 ml

Aineosat: villarasva, oliivisaippua, sokeritensidi, lesitiini, kasviperäinen tärkkelys, aito haihtuva laventeliöljy, balsami.

Villanhoitoaine pehmentää villavaatteita joistavillarasva on kulunut pois ( esim. useasti pestävät vaippahousut ) ja suojaa villakuitua ennenaikaiselta kulumiselta. Villa säilyttää tällöin alkuperäiset ominaisuutensa, kuten kosteudenimukyvyn ja pehmeyden.
 
Ruskovilla-oliiviöljysaippua  100 g
Oliiviöljypitoisuus > 81 %
Villa- ja silkkivaatteiden käsinpesuun. Kätevä nahanpuhdistukseen ja huovutukseen. Sopii myös käsi- ja suihkusaippuaksi koko perheelle.
 

Koiperhoslaatikko
Liima-ansa vaatekoita vastaan.
Sisältö: 1 liimapohja , johon on integroitu houkutusainetta ( feromoni )
Vaikutusaika 12 viikkoa suojapakkauksen avaamisesta.

Houkutusaine haihtuu ilmaan, leviää ympäristöön ja houkuttelee parittelunhaluisia koiperhoskoiraita jotka jäävät kiinni liima-ansaan. Näin koinaaraiden hedelmöittyminen estetään ja koiperhosten määrä vähenee jatkuvasti.


Punaseetrirenkaat  5 kpl / pss
Punaseetrirenkaita voi käyttää villan suojaamiseen sen luonnollisilta tuholisilta. Punaseetri suojaa vaatteesi ja kotisi raikkaalla tuoksullaan. Punaseetri on aito luonnontuoteilman kemikaaleja. Myrkytön ja vaaraton lapsille ja lemmikeille.
© Ruskovilla Oy | Site Engine By Megative Tmi