• Ruskovilla Webshop
  • Ruskovilla Facebook

Äidit

IMETTÄVÄN ÄIDIN AVUKSI

Rinnanlämmittimet villaa ja silkkiä
Liivinsuojat luomupuuvillaa

Ruskovilla on valmistanut rintoja suojaamaan pehmeät villasta ja silkistä valmistetut rinnanlämmittimet sekä luomupuuvillaiset liivinsuojat, jotka helpottavat rintojen hyvinvoinnista huolehtimista. Maidon täyttämät rinnat ovat herkät kylmälle, tuulelle ja vedolle. Kosteat rinnanpäät kannattaa suojata koko imetysajan ja kivuliaan rintatulehduksen välttämiseksi rinnat kannattaa pitää lämpiminä.

Rinnanlämmittimet

Kaksivaikutteiset rinnanlämmittimet ovat toiselta puolelta pehmeää luomuvillaa, joka lämmittää rintaa myös kostuneena villan ainutlaatuisen kosteudenimemiskyvyn ansiosta. Toinen puoli on ihoa hoitavaa silkkiä, joka helpottaa ihoärsytystä ja hellii herkkää rinnanpäätä. Rinnanlämmittimet pujotetaan rintaliivin sisään. Ne joustavat ja mukautuvat rinnan koon mukaan ja ovat tarpeeksi isot koko rinnan suojaksi.

Rinnanlämmittimiä kannattaa hankkia käyttöön kaksi paria. Ne pestään käsin villanpesuaineella ja kuivataan huoneenlämmössä, kuivuminen kestää pari tuntia.

Paukkupakkasilla lisäsuojaa rinnoille antaa joustava villainen vyötärönlämmitin.

 
Liivinsuojat

Maitoa voi valua rinnoista imetyksen välillä mitä erilaisimmissa tilanteissa. Liivinsuoja imee tihkuvan maidon ja suojaa sekä rinnanpäätä että vaatteita. Hengittävä luomupuuvilla tuntuu hyvältä arkoja rinnanpäitä vasten. Kertakäyttöiset liivinsuojat ovat usein tiiviitä ja saattavat jopa hiostaa rintaa. Puuvillaiset liivinsuojat pysyvät hygieenisinä, kun ne pestään koneessa 60-90 oC:ssa. Ne voi steriloida silittämällä puuvillan lämpötilalla. Jos liivinsuojia tarvitsee säännöllisesti, 5-8 paria käytössä riittää.© Ruskovilla Oy | Site Engine By Megative Tmi