• Ruskovilla Webshop
  • Ruskovilla Facebook

Vauvat

VUODEVAATTEET VAUVOILLE

* Silkkipeite 80 x 100 cm
   Päällinen kuitutiivis puuvillakangas,
   täyte silkkivanu

* Hirssiakanatyyny 25 x 35 cm
   Päällinen kuitutiivis luomupuuvillakangas,  täyte hirssiakanat.
   Lue enemmän osiosta Vuodevaatteet/Hirssiakanatyyny.

* Hoitopöytäalusta n. 75 x 90 cm
   100 % villateddy

* Vauvanhuopa n. 70 x 95 cm
   Pehmeää luomuvillaa, 3-kertainen

* Kapalovaate n. 80 x 120 cm
   pehmeä valkaisematon luomupuuvillaflanelli

* Lampaantalja, pestävä
   hunajanvärinen ja valkoinen

LUONNONKUIDUT RAUHOITTAVAT LEMPEÄÄN UNEEN

Kapalo / kevyt kesäpeite

Kapalon sisällä vauvalla on lämmintä ja turvallista, sillä kapalo toimii ikäänkuin kohdun jatkeena antaen saman tiiviin tunteen. Kapaloa voi käyttää ainakin kaksi-kolme ensimmäistä kuukautta. Se on mainio myös kevyenä kesäpeitteenä. Kapalovaate suositellaan pestäväksi ennen käyttöönottoa, jolloin flanellin kuohkea nukkapinta kiinnittyy lopullisesti ja flanellista tulee kulutusta kestävä ja pitkäikäinen.


Pestävä lampaantalja

Ruskovillan korkealaatuinen pestävä lampaantalja on valmistettu vauvalle turvalliseksi: se on hygieeniseksi käsitelty ja haitta-aineeton sekä konepesunpestäväksi parkittu. Taljamme tulevat Uudesta Seelannista, missä on pitkät perinteet nahkojen käsittelystä eri käyttötarkoituksia varten.
 
CLASSIC taljat - Luotettavaa laatua vastuulliselta toimittajalta
 
Lampaantaljamme tulevat Uudesta Seelannista, jossa lampaankasvatus on maatalouden pääelinkeino.
 
- taljat meille toimittaa Maurice Callaghanin  vuonna 1969 perustama Classic Sheepskins –yritys
- vauvakäyttöön tarkoitetut taljat valitaan erittäin huolellisesti. Karvojen pituus ja läpimitta määritellään tarkasti. Ne parkitaan New Zealand Wool Board’in vaatimusten mukaisesti ja niiden tulee olla pysyvästi hygieenisiksi käsitellyt.
- tehtaalla on ISO 9001 sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että jokainen työvaihe on tarkkailun alainen ja kokotoiminta on läpinäkyvää ja sertifioitua.
- Parkitsemisessa käytetään alunan ja kromin sekoitusta. Kromia käytetään lähinnä parantamaan taljojen pestävyyttä. Kromin määrä on hyvin pieni verrattuna useimpien muiden valmistajien käyttämiin määriin,   vain alle 1 g/litra. Prosessissa käytetään luonnosta louhittavaa kromi 3:sta, joka ei ole myrkyllistä ja joka sitoutuu villakuidun proteiiniin jälkiä jättämättä. Missään prosessin vaiheessa ei käytetä formaldehydiä.
Tehdas on edelläkävijä uusien vaihtoehtoisten parkitsemismenetelmien kehittäjänä, esimerkkinä luonnollinen ilmakuivatus Hawkes Bay:n auringossa. © Ruskovilla Oy | Site Engine By Megative Tmi