Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan noutopistetoimitus yli 180 € tilauksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  

Rekisteriseloste

Ruskovillan rekisteriseloste

Miksi rekisteröityä?

Rekisteröityneenä käyttäjänä pääset tarkastelemaan tilauksesi toimitusprosessia sekä selailemaan aikaisempia tilauksiasi kirjautumalla tunnuksillasi sisään verkkokauppaan.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit myös muokata yhteystietojasi, etkä joudu syöttämään tietoja uudelleen seuraavien tilausten yhteydessä.

Rekisteröinnin yhteydessä antamasi henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan asiakasyhteyden ylläpitämiseen ja tilauksien seurantaan. Emme myy tai välitä henkilötietoja kolmansille osapuolille, emmekä lähetä sinulle mainos- tai muuta postia ilman lupaasi.

Jos et tee rekisteröintiä itse, verkkokauppa luo puolestasi sinulle ensimmäisen tilauksesi yhteydessä tunnuksen ja salasanan, jotka saat sähköpostissa tilausvahvistuksen mukana. Antamasi sähköpostiosoitteesi toimii tunnuksena. Salasanan voit vaihtaa kirjautumalla sisään ja sen jälkeen linkistä 'Omat tiedot' + 'Muokkaa'. Uuden salasanan saat myös sähköpostiisi linkistä 'Kirjaudu' + 'Unohtuiko salasana?'.


Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispäivä 20.08.2013

1. Rekisterinpitäjä

Ruskovilla Oy
Kinnarintie 32
16200 Artjärvi

Y-tunnus: 0432769-2

Puhelin +358 3 871 460

Faksi +358 3 871 4621

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Ruskovilla Oy

Kinnarintie 32
16200 Artjärvi
Puhelin +358 3 871 460
Faksi +358 3 871 4621

3. Rekisterin nimi

Ruskovilla.fi verkkokaupan asiakasrekisteri, jota ylläpitää Ruskovilla Oy.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Ruskovilla.fii verkkosivuston käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään yhteydenottoon tilauskäsittelyssä, asiakassuhteiden hoitamiseen, sekä asiakkaan hyväksymiin markkinointi ja uutislähetyksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Ruskovilla.fi-verkkosivuston käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta, eikä rekisterissä ole säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Ruskovilla.fi-verkkosivuston käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän salasanoin ja käyttäjätunnuksin suojattuun järjestelmään. Järjestelmä on suojattu myös muiden teknisten keinojen avulla. Rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi. 

OSTA TUOTTEITA