Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan noutopistetoimitus yli 180 € tilauksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  

Lahjakortin tilaus-ja käyttöohjeet

Ohjeet lahjakortin ostamiseen ja käyttämiseen

Lahjakortin ostaminen

1. Verkkolahjakortin tai -kortteja voi ostaa Ruskovillan verkkokaupassa yhdessä muiden tuotteiden ohessa tai erikseen ilman muita tuotteita.

2. Maksa tilaus normaalisti verkkomaksulla. Muistathan varmasti palata Ruskovillan verkkokauppaan maksun tehtyäsi, jotta maksu kirjautuu oikein. Saat sähköpostikuittauksen maksustasi. Sähköpostissa on myös lahjakorttitiedot sekä linkit lahjakorttien tallentamiseen pdf-muodossa.Rekisteröityneille asiakkaille lahjakorttien tiedot sekä linkit niiden tallentamiseen näkyvät myös 'OMAT TIEDOT' sivulla onnistuneen maksun jälkeen.3. Voit nyt tallentaa lahjakortin pdf-muodossa ja antaa sen eteenpäin haluamallesi henkilölle.

Voit myös muilla tavoin antaa kortin käyttöön tarvittavat tiedot: 8 merkkiä pitkä korttitarkiste sekä yhteensä 8 merkkiä pitkä kaksiosainen korttitunniste.


****************************************************************
****************************************************************


Lahjakortin käyttäminen

1. Rekisteröidy ja/tai kirjaudu Ruskovillan verkkokauppaan.

2. Rekisteröi saamasi lahjakortti käyttöösi 'OMAT TIEDOT' sivulla.Kortin saldo näkyy tämän jälkeen myös 'OMAT TIEDOT' sivulla.3. Tee tilaus normaalisti (sisäänkirjautuneena). Ennen tilauksen vahvistusta voit valita käytätkö lahjakorttisaldoa tilauksen maksamiseen.

Jos kortin saldo ei riitä tilauksen maksamiseen kokonaisuudessaan, yli menevä osuus tulee maksaa verkkomaksuna. Kortin saldoa vähennetään vasta onnistuneen tilauksen yhteydessä ja kortille mahdollisesti jäävä saldo on käytettävissä seuraavassa tilauksessa.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa takaisin rahaksi.

Verkkolahjakortit käyvät maksuvälineenä ainoastaan Ruskovillan omassa verkkokaupassa.

OSTA TUOTTEITA