Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan toimitus noutopisteeseen yli 180 € ostoksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  

Artjärven tehtaanmyymälä


Erikoiserät, alennetut hinnat ja henkilökohtainen palvelu tehtaanmyymälästämme

Tehtaanmyymälässä on esillä koko tuotevalikoimamme edullisin tehtaanmyymälähinnoin: 
 

  • normaalihintaiset kuvastotuotteet -10 %
  • tuotannon mallikappaleita -20 % sekä
  • II-laadun tuotteet -30 % ovh-hinnoista
Lisäksi voit löytää erityisiä aarteita, sillä tehtaanmyymälän valikoimissa on erikoiseriä tuotteista ja väreistä, joita ei ole saatavissa muualta

Tilavassa tehtaanmyymälässämme voit rauhassa hypistellä ja sovittaa tuotteitamme. Luonnonkuitujen asiantuntijat auttavat sinua tarvittaessa sopivien tuotteiden löytämisessä. Myymälän edessä on reilusti pysäköintitilaa, ja myymälään on esteetön kulku hissiä käyttäen. Asiakas-WC:stä löytyy myös vauvanhoitopöytä. 

Tervetuloa tekemään löytöjä!

 
Ruskovillan tehtaanmyymälä
Kinnarintie 32
16200 Artjärvi

Puh. 03 871 460

Tehtaanmyymälä palvelee
ma–pe klo 9–16 ja la klo 10–14Tervetuloa ostoksille – myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella

Pellon laidassa Artjärven maaseudulla sijaitsevassa tehtaanmyymälässämme on lauantain yksittäisten ruuhkahuippujen ulkopuolella melko väljää asioida. Jos kuitenkin haluat varmistaa, että olet myymälässä ainoa asiakas, ja että saat varmasti henkilökohtaista palvelua, voit aina tiedustella mahdollisuutta yksityiseen ostoshetkeen virallisten aukioloaikojen ulkopuolella laittamalla viestiä asiakaspalveluumme ruskovilla@ruskovilla.fi 

 

Tehdasvierailut ryhmille

Tehtaamme puolella ryhmillä on mahdollisuus tutustua suomalaiseen käsityövaltaiseen vaatetuotantoon varaamalla esittelykierroksen etukäteen asiakaspalvelustamme. Tehdas myymälöineen onkin suosittu retkikohde esimerkiksi kansalaisopistoille, koululuokille sekä eläkeläisryhmille.  

OSTA TUOTTEITA