Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan noutopistetoimitus yli 180 € tilauksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  
Kategoria    

Metsä-tuotteet

Metsä-malliston luomusilkkivillaiset vaatteet ja asusteet sisältävät vastustuskykyä tukevia metsämikrobeja


Metsä-tuotteisiimme on lisätty kotimaista Re-Connecting Nature® -metsäuutetta. Uute sisältää monipuolisia, turvallisia ja hyödyllisiä luonnon mikrobikantoja, jotka aktivoivat ja tukevat immuunipuolustustamme.


Säännöllinen luontoaltistus on tarpeellista immuunipuolustuksemme normaalissa toiminnassa. Tieteellisissä tutkimuksissa on osoitettu, että varhainen altistuminen luonnon mikrobeille on yhteydessä vähäisempään autoimmuunisairauksien, kuten allergioiden, astman ja 1-tyypin diabeteksen, esiintyvyyteen. Käyttämällä Metsä-malliston tuotteita luonnon hyvää tekevälle voimalle on mahdollista altistua ympäri vuoden, myös silloin kun luontoon meneminen ei ole mahdollista.


Lue lisää Metsä-tuotteista

Ruskovillan Re-Connecting Nature -uutetta sisältävät Metsä-paidat ja asusteet aikuisille ja lapsille

Metsä ♥ Re-Connecting Nature®

Metsä-malliston vaatteisiin ja asusteisiin on lisätty patentoitua Re-Connecting Nature® -metsäuutetta. Uutteen sisältämät monipuoliset, turvalliset ja hyödylliset luonnon mikrobikannat kouluttavat ja tukevat immuunipuolustustamme.

Tuotteet on valmistettu Artjärvellä värjäämättömästä luomulaatuisesta silkkivillaneuloksesta. Neuloksen väri muodostuu mikrobiuutteesta. Tuotteita on saatavilla vauvoille, lapsille ja aikuisille.

Lue lisää Metsä-tuotteista

Avaa Tuoteryhmä

OSTA TUOTTEITA