Menu

Ilmainen kotimaan noutopistetoimitus yli 180 € tilauksille. Katso joulutilausten toimitusajat
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  

Ruskovillan vauvan vaatteet merinovillasta, silkkivillasta, villafleecestä ja silkistä

Vauvat


Kategoria    

Materiaali    

Vauvojen vaatteet ja asusteet merinovillasta, villafleecestä, silkkivillasta ja silkistä

Ruskovillan vauvojen vaatteet valmistetaan laadukkaimmista luomulaatuisista luonnonkuiduista: merinovillasta, villafleecestä, silkkivillasta ja silkistä. Ajattomat ja käytännölliset bodyt, unipussit, villahaalarit ja kypärämyssyt tuovat luonnollista lämpöä pienokaiselle ja tukevat vauvan kehittyvää lämmönsäätelyä. Äideille valikoimastamme löytyy mm. lämmin ja hengittävä imetyspaita 100% merinovillaa.


Valmistamme vauvanvaatteita koossa 50–80 cm.Ruskovillan vauvojen villafleecehaalari

Villafleece

Luomulaatuinen villafleece on hiostamaton ja mikromuoviton vaihtoehto keinokuiduille. Pehmeäksi harjattu merinovilla sopii käytettäväksi myös paljasta ihoa vasten. Villafleecestä valmistetut haalarit ja asusteet ovat mallistomme lämpimimpiä.

Valmistamme vauvanvaatteita koossa 50-80cm.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan luomumerinovillaiset vaatteet ja asusteet vauvoille

Merinovilla

Mulesing-vapaa luomusertifioitu merinovillamme on jopa seitsemän kertaa ohuempaa kuin suomenlampaan villa, ja soveltuu siksi hyvin myös alusvaatemateriaaliksi. Merinovillasta valmistamme lämpimiä vaatteita ja asusteita arkikäyttöön, ulkoiluun ja uneen.

Valmistamme vauvanvaatteita koossa 50-80cm.

Avaa Tuoteryhmä
Vauva sylissä päässään silkkimyssy

Silkki

Käsityövaltaisesti tuotettu luomusilkkimme on ylellisin alusvaatemateriaali. Se tuntuu viileältä kuumalla ja lämmittää kylmällä. Aitona luonnonkuituna silkki ei hiosta, ja sileän rakenteensa ansiosta se sopii hyvin allergikoille ja muille herkkäihoisille.

Valmistamme vauvanvaatteita koossa 50-80cm.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan vauvojen vaatteet ja asusteet luomusilkkivillaa

Silkkivilla

Sertifioidussa luomusilkkivillassa yhdistyvät kahden upean luonnonkuidun parhaat puolet: 30% silkin sileys ja 70% villan lämpö. Tuloksena on hiostamaton, ohut ja joustava alusvaatekuitu jokapäiväiseen käyttöön.

Valmistamme vauvanvaatteita koossa 50-80cm.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan puuvillaiset tuotteet, kuten kapalovaatteet, vauvalle

Puuvilla

Sertifioitu luomupuuvillamme on pehmeää ja värjäämättömänä turvallista myös pienen ihoa vasten. Se kestää säännöllistä pesua korkeissakin lämpötiloissa, ja sileän pintansa ansiosta se sopii myös herkkäihoisen alusvaatemateriaaliksi.

Valmistamme vauvanvaatteita koossa 50-80cm.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan kestovaipat ja villaisetvaippahousut vauvalle

Vaipat ja vaippahousut

Kestovaipat ovat vähäkemikaalinen ja ekologinen vaihtoehto vauvalle. Puhtaista luonnonkuiduista valmistetut vaipat eivät hiosta ja ovat turvallisia käyttää herkkää ihoa vasten. Meiltä löytyvät kaikki kestovaippatarpeet vastasyntyneestä taaperoon asti. Lue lisää kestovaipoistamme sekä vinkkejä kestovaippojemme käyttöön VillaVauva-oppaastamme.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan tuotteet imettäville äideille

Äidit

Vauvaa hoitava äiti ansaitsee vain parasta. Valmistamme puhtaista ja turvallisista luonnonkuiduista liivinsuojia ja lämmittimiä imettäjälle.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan ekologiset pehmolelut

Pehmolelut

Suloiset luonnonkuituiset pehmolelumme tulevat luotettavilta toimittajilta Euroopasta. Ne ovat turvallisia ja vesipestäviä ensilelusuosikkeja, joita vauvan on helppo pidellä ja rakastaa.

Avaa Tuoteryhmä

OSTA TUOTTEITA