Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan noutopistetoimitus yli 180 € tilauksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  

Kategoria    

Materiaali    

Vauvat

Vauvojen vaatteet ja asusteet merinovillasta, villafleecestä, silkkivillasta ja silkistä

Ruskovillan vauvojen vaatteet valmistetaan laadukkaimmista luomulaatuisista luonnonkuiduista: merinovillasta, villafleecestä, silkkivillasta ja silkistä. Ajattomat ja käytännölliset bodyt, unipussit, villahaalarit ja kypärämyssyt tuovat luonnollista lämpöä pienokaiselle ja tukevat vauvan kehittyvää lämmönsäätelyä. Äideille valikoimastamme löytyy mm. lämmin ja hengittävä imetyspaita 100% merinovillaa.


Valmistamme vauvanvaatteita koossa 50–80 cm.Ruskovillan vauvojen villafleecehaalari

Villafleece

Untuvaisen pehmeä ja ihanan lämmin villafleece on valmistettu 100 % luomumerinovillasta. Pehmeäksi harjattu merinovilla sopii käytettäväksi myös paljasta ihoa vasten. Koska villafleece ei sisällä lainkaan tekokuituja, se on hengittävä ja täysin mikromuoviton vaihtoehto perinteiselle fleecelle. Villafleecehaalarit ja asusteet ovat mallistomme lämpimimpiä.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan luomumerinovillaiset vaatteet ja asusteet vauvoille

Merinovilla

Mulesing-vapaa luomusertifioitu merinovilla on sileää, lämmintä ja hengittävää. Siksi se soveltuu hyvin myös perheen pienimmille arkikäyttöön, ulkoiluun ja uneen. Valmistamme luomumerinovillasta klassisen ajattomia vauvojen haalareita, bodyja, alushousuja, vaippahousuja, unipusseja, kypärämyssyjä ja lapasia.

Avaa Tuoteryhmä
Vauva sylissä päässään silkkimyssy

Silkki

Käsityövaltaisesti tuotettu luomusilkki on ylellisin alusvaatemateriaali. Se tuntuu viileältä kuumalla ja lämmittää kylmällä. Aitona luonnonkuituna silkki ei hiosta, ja sileän pintansa ansiosta se sopii hyvin allergikoille ja herkkäihoisille. Luomusilkkiset alusasut luovat lämmittävän, sileän ja miellyttävän tuntuisen aluskerroksen, samalla suojaten herkkää ihoa päällysvaatteiden karheudelta.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan vauvojen vaatteet ja asusteet luomusilkkivillaa

Silkkivilla

Sertifioidussa luomusilkkivillassa yhdistyvät kahden upean luonnonkuidun parhaat puolet: 30 % silkin sileys ja 70 % villan lämpö. Sileä, pehmeä ja lämmin villasilkki sopii erinomaisesti myös vastasyntyneiden herkälle iholle. Valmistamme silkkivillasta vauvojen ajattomia ja klassisia perusvaatteita: bodyja, alushousuja ja myssyjä.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan puuvillaiset tuotteet, kuten kapalovaatteet, vauvalle

Puuvilla

Sertifioitu luomupuuvillamme on pehmeää ja värjäämättömänä turvallista myös pienen ihoa vasten. Se kestää säännöllistä pesua korkeissakin lämpötiloissa, ja sileän pintansa ansiosta se sopii myös herkkäihoisen alusvaatemateriaaliksi.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan kestovaipat ja villaisetvaippahousut vauvalle

Vaipat ja vaippahousut

Kestovaipat ovat vähäkemikaalinen ja ekologinen vaihtoehto vauvalle. Puhtaista luonnonkuiduista valmistetut vaipat eivät hiosta ja ovat turvallisia käyttää herkkää ihoa vasten. Meiltä löytyvät kaikki kestovaippatarpeet vastasyntyneestä taaperoon asti. Lue lisää kestovaipoistamme sekä vinkkejä kestovaippojemme käyttöön VillaVauva-oppaastamme.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan tuotteet imettäville äideille

Äidit

Vauvaa hoitava äiti ansaitsee vain parasta. Valmistamme puhtaista ja turvallisista luonnonkuiduista imetyspaitoja, liivinsuojia ja lämmittimiä imettäjälle.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan ekologiset pehmolelut

Pehmolelut

Suloiset luonnonkuituiset pehmolelumme tulevat luotettavilta toimittajilta Euroopasta. Ne ovat turvallisia ja vesipestäviä ensilelusuosikkeja, joita vauvan on helppo pidellä ja rakastaa.

Avaa Tuoteryhmä

OSTA TUOTTEITA