Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan noutopistetoimitus yli 180 € tilauksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  
Kategoria    

Materiaali    

Lapset

Lasten vaatteet ja asusteet merinovillasta, villafleecestä, silkkivillasta ja silkistä

Ruskovillan ajattomat lasten villahaalarit, kerrastot, kaulurit ja kypärämyssyt kestävät käyttöä ja aikaa. Ne valmistetaan Suomessa laadukkaimmista luomusertifioiduista luonnonkuiduista: merinovillasta, villafleecestä, silkkivillasta ja silkistä. Mallistosta löytyy myös lasten omat villafleecetakit ja villafleecehousut.


Valmistamme lastenvaatteita koossa 80–150 cm.Ruskovillan vihreät lasten luomumerinovillafleecetuotteet

Villafleece

Luomulaatuinen villafleece on hiostamaton ja mikromuoviton vaihtoehto keinokuiduille. Aito villa on paloturvallinen materiaali, joka lämmittää kosteanakin. Pehmeäksi harjattu merinovilla sopii käytettäväksi myös paljasta ihoa vasten. Villafleecestä valmistetut takit ja asusteet ovat mallistomme lämpimimpiä.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan lasten sininen merinovillainen kerrasto

Merinovilla

Mulesing-vapaa luomusertifioitu merinovillamme on jopa seitsemän kertaa ohuempaa kuin suomenlampaan villa, ja soveltuu siksi hyvin myös alusvaatemateriaaliksi. Aito villa on paloturvallinen materiaali, joka lämmittää kosteanakin. Merinovillasta valmistamme lämpimiä vaatteita ja asusteita niin päiväkoti- ja kouluarkeen kuin pidempään ulkoiluunkin.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan lasten luomusilkkinen aluskerrasto

Silkki

Käsityövaltaisesti tuotettu luomusilkkimme on ylellisin alusvaatemateriaali. Se tuntuu viileältä kuumalla ja lämmittää kylmällä. Aitona luonnonkuituna silkki ei hiosta, ja sileän rakenteensa ansiosta se sopii hyvin allergikoille ja muille herkkäihoisille.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan lasten musta ja valkoinen luomusilkkivillainen aluskerrasto

Silkkivilla

Luomusertifioidussa silkkivillassa yhdistyvät kahden upean luonnonkuidun parhaat puolet: 30 % silkin sileys ja 70 % merinovillan lämpö. Silkkivillainen aluskerros tuntuu ihanalle ihoa vasten ja lämmittää mukavasti päällysvaatteiden alla. Silkkivilla on hengittävä ja sileä alusvaatemateriaali, joka merinovillaa ohuempana sopii erinomaisesti välikauteen tai viluiselle ympärivuotiseen käyttöön.

Avaa Tuoteryhmä

OSTA TUOTTEITA