Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan noutopistetoimitus yli 180 € tilauksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  

Kategoria    

Materiaali    

Aikuiset

Aikuisten vaatteet ja asusteet luomulaatuisista luonnonkuiduista

Ruskovillan vaatteet ja asusteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa yli 40 vuoden kokemuksella. Materiaaleiksi olemme valinneet vastuullisesti tuotetut, laadukkaimmat ja luomusertifioidut luonnonkuidut: merinovillan, villafleecen, silkkivillan ja silkin.


Sileästä ja kutittamattomasta luomumerinovillasta valmistetut kerrastot sekä asusteet sopivat käyttöön niin arjen askareisiin kuin vaativissa olosuhteissa ulkoillessakin. Lämmin ja pehmoinen villafleece on valmistettu 100% luomumerinovillasta, joten se on muoviton vaihtoehto perinteiselle fleecelle. Silkkivillaisissa alusasuissa yhdistyy merinovillan lämpo ja silkin sileys, ja ne sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Ylellinen luomusilkki tuntuu iholla sileälle ja viileälle, ja sopii käytettäväksi kesällä sellaisenaan tai talvella tuomaan lisälämpöä muiden vaatteiden alla.Ruskovillan tummansininen aikuisten villafleecetakki luomumerinovillaa

Villafleece

100% luomumerinovillasta valmistettu villafleece on ylellisen pehmeää ja lämmintä. Merinovillafleece on luonnollinen ja muoviton vaihtoehto perinteiselle tekokuitufleecelle. Villafleecestä valmistetut tuotteet ovat mallistomme lämpimimpiä, ja sopivat ympärivuotiseen käyttöön niin metsäpoluille kuin kaupunkiin.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan aikuisten luomerinovillainen ulkoilupaita ja villafleecepipo

Merinovilla

Ihoa vasten tulevana aluskerroksena kannattaa suosia merinovillaa. Villan nerokkuus piilee siinä, että se mukautuu käyttäjänsä tarpeisiin: säätelee kehon lämpötilaa, hengittää hikoillessa ja lämmittää kosteanakin. Luonnostaan antibakteerinen villa ei kerää hajuja, raikastuu tuulettamalla ja on paloturvallinen materiaali. Nämä ominaisuudet tekevät merinovillasta erinomaisen valinnan alusasuihin, joissa tarvitaan lämpöä ja käyttömukavuutta.

Käytämme 100% merinovillakerrastoissa ja asusteissa erittäin hienolaatuista 18,5 mikronin luomumerinovillaa. Lämmin 210 g/m2 interlock-neulos on erityisen sileää molemmin puolin. Siksi se ei kutita ja sopii myös useimmille herkkäihoisille.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan aikuisten mustat silkkialusvaatteet

Silkki

Käsityövaltaisesti tuotettu luomusilkkimme on ylellisin alusvaatemateriaali. Se tuntuu viileältä kuumalla ja lämmittää kylmällä. Aitona luonnonkuituna silkki ei hiosta, ja sileän rakenteensa ansiosta se sopii hyvin allergikoille ja muille herkkäihoisille.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan aikuisten ja lasten valkoiset silkkivillakerrastot

Silkkivilla

Luomusertifioidussa silkkivillassa yhdistyvät kahden upean luonnonkuidun parhaat puolet: 30 % silkin sileys ja 70 % merinovillan lämpö. Silkkivillainen aluskerros tuntuu ihanalle ihoa vasten ja lämmittää mukavasti päällysvaatteiden alla. Silkkivilla on hengittävä ja sileä alusvaatemateriaali, joka merinovillaa ohuempana sopii erinomaisesti välikauteen tai viluiselle ympärivuotiseen käyttöön.

Avaa Tuoteryhmä

OSTA TUOTTEITA