Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan toimitus noutopisteeseen yli 180 € ostoksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  

Ruskovillan aikuisten vaatteet ja asusteet merinovillasta, villafleecestä, silkkivillasta ja silkistä

Aikuiset


Kategoria    

Materiaali    

Aikuisten vaatteet ja asusteet luomulaatuisista luonnonkuiduista

Ruskovillan vaatteet ja asusteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa yli 40 vuoden kokemuksella. Materiaaleiksi olemme valinneet vastuullisesti tuotetut, laadukkaimmat ja luomusertifioidut luonnonkuidut: merinovillan, villafleecen, silkkivillan ja silkin.


Sileästä ja kutittamattomasta luomumerinovillasta valmistetut kerrastot sekä asusteet sopivat käyttöön niin arjen askareisiin kuin vaativissa olosuhteissa ulkoillessakin. Lämmin ja pehmoinen villafleece on valmistettu 100% luomumerinovillasta, joten se on muoviton vaihtoehto perinteiselle fleecelle. Silkkivillaisissa alusasuissa yhdistyy merinovillan lämpo ja silkin sileys, ja ne sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Ylellinen luomusilkki tuntuu iholla sileälle ja viileälle, ja sopii käytettäväksi kesällä sellaisenaan tai talvella tuomaan lisälämpöä muiden vaatteiden alla.Ruskovillan tummansininen aikuisten villafleecetakki luomumerinovillaa

Villafleece

100% luomumerinovillasta valmistettu villafleece on ylellisen pehmeää ja lämmintä. Merinovillafleece on luonnollinen ja muoviton vaihtoehto perinteiselle tekokuitufleecelle. Villafleecestä valmistetut tuotteet ovat mallistomme lämpimimpiä, ja sopivat ympärivuotiseen käyttöön niin metsäpoluille kuin kaupunkiin.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan aikuisten luomerinovillainen ulkoilupaita ja villafleecepipo

Merinovilla

Mulesing-vapaa luomusertifioitu merinovillamme on jopa seitsemän kertaa ohuempaa kuin suomenlampaan villa. Merinovillasta valmistamme lämpimiä aluskerrastoja, vaatteita ja asusteita niin arkikäyttöön kuin vaativiin olosuhteisiinkin.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan aikuisten mustat silkkialusvaatteet

Silkki

Käsityövaltaisesti tuotettu luomusilkkimme on ylellisin alusvaatemateriaali. Se tuntuu viileältä kuumalla ja lämmittää kylmällä. Aitona luonnonkuituna silkki ei hiosta, ja sileän rakenteensa ansiosta se sopii hyvin allergikoille ja muille herkkäihoisille.

Avaa Tuoteryhmä
Ruskovillan aikuisten ja lasten valkoiset silkkivillakerrastot

Silkkivilla

Luomusertifioidussa silkkivillassa yhdistyvät kahden upean luonnonkuidun parhaat puolet: 30 % silkin sileys ja 70 % merinovillan lämpö. Silkkivillainen aluskerros tuntuu ihanalle ihoa vasten ja lämmittää mukavasti päällysvaatteiden alla. Silkkivilla on hengittävä ja sileä alusvaatemateriaali, joka merinovillaa ohuempana sopii erinomaisesti välikauteen tai viluiselle ympärivuotiseen käyttöön.

Avaa Tuoteryhmä

OSTA TUOTTEITA