Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan noutopistetoimitus yli 180 € tilauksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  

Ruskovilla lahjakortti

alk. 25.00 €    

Täydellinen ratkaisu kaikenlaisiin lahjatarpeisiin.

Väri:Valitse koko

Määrä

 


Ruskovillan lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortit kelpaavat maksuvälineeksi ainoastaan Ruskovillan omassa verkkokaupassa. Kortin voi käyttää kerralla tai osissa. Korttia ei vaihdeta rahaksi eikä siitä anneta rahaa takaisin, mutta korttia voidaan käyttää myös arvoltaan suuremman ostoksen maksun osana.

Lahjakorttien/kortin tiedot lähetetään sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä. Voit tallentaa ja lähettää ne eteenpäin lahjan saajalle.
1. Verkkolahjakortin tai -kortteja voi ostaa Ruskovillan verkkokaupassa yhdessä muiden tuotteiden ohessa tai erikseen ilman muita tuotteita.

2. Maksa tilaus normaalisti verkkomaksulla. Muistathan varmasti palata Ruskovillan verkkokauppaan maksun tehtyäsi, jotta maksu kirjautuu oikein. Saat sähköpostikuittauksen maksustasi. Sähköpostissa on myös lahjakorttitiedot sekä linkit lahjakorttien tallentamiseen pdf-muodossa.

Rekisteröityneille asiakkaille lahjakorttien tiedot sekä linkit niiden tallentamiseen näkyvät myös 'OMAT TIEDOT' sivulla onnistuneen maksun jälkeen.
1. Rekisteröidy ja/tai kirjaudu Ruskovillan verkkokauppaan.

2. Rekisteröi saamasi lahjakortti käyttöösi 'OMAT TIEDOT' -sivulla. Kortin saldo näkyy tämän jälkeen myös 'OMAT TIEDOT' -sivulla.

3. Tee tilaus normaalisti (sisäänkirjautuneena). Ennen tilauksen vahvistusta voit valita käytätkö lahjakorttisaldoa tilauksen maksamiseen.

Jos kortin saldo ei riitä tilauksen maksamiseen kokonaisuudessaan, yli menevä osuus tulee maksaa verkkomaksuna. Kortin saldoa vähennetään vasta onnistuneen tilauksen yhteydessä. Kortille mahdollisesti jäävä saldo on käytettävissä seuraavassa tilauksessa, ja voit tarkistaa saldon 'OMAT TIEDOT' -sivulta.

Lahjakortit ovat voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin kortilla on saldoa.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa takaisin rahaksi.

Verkkolahjakortit käyvät maksuvälineenä ainoastaan Ruskovillan omassa verkkokaupassa.

TuotearvostelutOSTA TUOTTEITA