Menu

Toimitusaikamme Suomessa on keskimäärin 2–5 arkipäivää. Ilmainen kotimaan noutopistetoimitus yli 180 € tilauksille.
ruskovilla@ruskovilla.fi   +358 3 871 460  
Kirjaudu Rekisteröidy » English  

#yesruskovilla-ehdotIlahdumme aina, kun näemme kuvia tuotteistamme sosiaalisessa mediassa, ja haluammekin jakaa asiakkaidemme kuvia inspiraatioksi myös muille asiakkaillemme. Lähetämme ajoittain pyyntöjä jakaa tunnisteilla #ruskovilla ja @ruskovilla.fi merkittyjä kuvia verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme ja uutiskirjeissämme. Pyynnön voi hyväksyä vastaamalla #yesruskovilla. 


Luethan huolellisesti alla olevat ehdot:

  • Vastaamalla pyyntöömme #yesruskovilla hyväksyt tällä sivulla olevat käyttöehdot ja annat meille ei-yksinomaisen luvan käyttää tunnisteella merkitsemääsi sisältöä. 
  • Ehdot hyväksymällä annat Ruskovilla Oy:lle oikeuden tuottamasi materiaalin (kuva, video ja teksti) käyttämiseen, jakamiseen ja yleisölle välittämiseen verkkosivuillamme, sosiaalisen median tileillämme ja uutiskirjeissämme. Emme käytä materiaaliasi muissa kanavissa ilman erillistä lupaasi. 
  • Materiaalin tekijänoikeudet säilyvät sinulla. Mainitsemme kuvan yhteydessä nimesi tai käyttäjätunnuksesi.
  • Vahvistat, että olet itse kuvannut kuvan tai videon sekä kirjoittanut tekstin ja sinulla on kaikki oikeudet materiaaliin. Mikäli materiaalin on tuottanut kolmas osapuoli, vahvistat että olet saanut tämän sopimuksen mukaisen suostumuksen materiaalin käyttämiseen.
  • Vahvistat, että sinulla on kaikkien kuvissa esiintyvien henkilöiden suostumus tämän sopimuksen mukaiseen materiaalin käyttämiseen.
  • Vakuutat että olet vähintään 18-vuotias. 
  • Ruskovilla Oy ei ole vastuussa materiaaliin liittyvistä mahdollisista loukkauksista, kuten luvattomasta käytöstä. 
  • Ruskovilla Oy ei maksa korvausta #yesruskovilla-hashtagilla merkityn sisällön käytöstä.
  • Tämä sopimus tulee voimaan välittömästi, kun vastaat Ruskovillan pyyntöön #yesruskovilla. Sopimus pysyy voimassa, kunnes jompikumpi osapuoli irtisanoo sopimuksen. Voit irtisanoa sopimuksen sähköpostitse ruskovilla@ruskovilla.fi tai julkaistun kuvan alalaidassa olevan raportointilomakkeen kautta. Lopetamme tässä tapauksessa kuvien käytön 30 päivän kuluessa.  
  • Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Pyrimme aina sovinnolliseen lopputulokseen, mutta jos neuvottelut eivät auta, oikeuspaikkana on Helsingin käräjäoikeus.
Jos sinulla on kysyttävää tähän sopimukseen liittyvistä asioista, voit lähettää meille sähköpostia ruskovilla@ruskovilla.fi tai Instagram-profiilimme @ruskovilla.fi kautta.

OSTA TUOTTEITA